FAQ.

Bij Nice maken we lekkere én goede ijsje die je laten genieten van de smaak van natuur. Altijd 100% natuurlijk, gemaakt van de beste biologische ingrediënten. En geproduceerd met respect voor mens en natuur. Ijsjes om écht van te genieten.

Onze ijsjes bestaan alleen uit natuurlijke biologische ingrediënten: frambozen uit Zeeland, hele aardbeien met verse melk en room uit Overijssel, zelfgemaakte hazelnootmelk of Original Beans chocolade. We gebruiken vruchten als ze helemaal rijp zijn en dus vol smaak zitten. Goed fruit maakt lekkere ijsjes, dat geldt voor alle ingrediënten natuurlijk.
Je vindt per product een lijst van de ingrediënten.

We gebruiken alleen biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die zonder chemicaliën zijn behandeld of verwerkt. Je kan ons bio certificaat vinden in de footer van onze website.

Een aantal van onze ijsjes zijn volledig vegan. Zoals onze Vegan Choco Hazelnut, Vegan Pecan Caramel en een groot aantal van onze fruitijsjes. Bij de productdetails staat aangegeven wanneer een product veganistisch is.

Onze ijsjes zijn suikerarm. Het fruit dat we gebruiken is vanwege de natuurlijke fruitsuikers al lekker zoet, maar heeft net een beetje extra nodig. We voegen daarom een klein beetje rietsuiker toe, per ijsje ongeveer een theelepeltje.

Elk ijs recept van Nice maken we zelf, vanuit ons hart en onze handen in onze eigen keuken. We zoeken hierbij de lekkerste ingrediënten en combinaties. Met veel tijd en aandacht maken we onze ijsjes totdat we zeker weten dat het echt lekker is.

Er is altijd een Nice ijsje bij je in de buurt, bij de mooiste horeca plekken waar je lekker én kan goed kan eten en drinken. Hier kun je kijken wat verkoopplekken bij jou in de buurt zijn. Ook vind je onze ijsjes bij de biologische supermarkten Marqt, EkoPlaza, Landmarkt en verschillende natuurvoedingswinkels. Laten bezorgen kan ook via Crisp en Picnic.

Zoals gezegd gaan we voor echt en eerlijk eten en gebruiken daarom geen conserveringsmiddelen. Dat betekent dat onze ijsjes een beperkte houdbaarheid hebben van 8 maanden. Kijk op de verpakking voor de bewaartermijn.

Wij verpakken onze ijsjes in een papieren verpakking met een zo dun mogelijke binnenfolie. Omdat dit nog niet de meest duurzame oplossing is, zijn we aan het testen met betere alternatieven. Want de meest ideale verpakking is eigenlijk geen verpakking. Maar we willen natuurlijk wel dat onze ijsjes in optimale kwaliteit én voedselveilig bij jullie terecht komen.

Stuur ons gerust een bericht via sales@thenicecompany.nl of bel ons direct op +31 20 670 8479.