FEEL GOOD POPSICLES

We maken lekkere én goede ijsjes.
100% natuurlijk, gemaakt van de beste biologische ingrediënten en geproduceerd met respect voor mens en natuur.
Van NICE ijsjes kun je écht genieten. Van begin tot eind.

BIOLOGISCH

Bio is voor ons geen trend, maar vanaf het allereerste begin onderdeel van onze manier van werken. Sinds 2013 gebruiken we uit liefde en respect voor de natuur uitsluitend biologische ingrediënten.
Beter voor de bodem, de bijen en de biodiversiteit.

KLIMAAT VRIENDELIJKE PRODUCTIE

Onze ijsfabriek draait op zonne-energie. Ook bij ons promotiemateriaal werken we zo duurzaam mogelijk. Onze houten smakenborden voor onze verkoopplekken worden in een sociale werkplaats van resthout gemaakt. Omdat de kaartjes gewisseld kunnen worden, gaan de borden jaren mee.

UIT DE BUURT

Ingrediënten van ver gebruiken we liever niet, dus kiezen we voor appels en niet voor mango’s en ananassen. Lekker duurzaam, want in tegenstelling tot mango en ananas hoeft lokaal fruit niet de halve wereld over te reizen. En wist je dat er voor een mango uit India 200 liter water nodig is en voor een appel uit de Flevopolder 0,2 liter water?

We kennen veel van de bio-fruittelers persoonlijk, ook dat maakt onze productieketen eerlijk en transparant.

HEEL FRUIT

In ons ijs gebruiken we altijd heel fruit en nooit fruitconcentraten of kant-en-klare fruitpurees. Alleen zo blijven vitaminen, vezels en voedingsstoffen behouden én natuurlijk de lekkerste smaak!

100% NATUURLIJK

Wij maken no-junk popsicles. We gebruiken geen rotzooi om onze ijsjes goedkoper of makkelijker te maken, of om meer winst te maken. We gebruiken maar één soort suiker, niet drie verschillende in andere namen om je voor de gek te houden. 

Weet wat je eet: onze ingrediënten staan in grote letters luid en duidelijk op de verpakking, en niet ergens verstopt.

VERPAKKING

De meest ideale verpakking is eigenlijk geen verpakking. Maar we willen natuurlijk wel dat onze ijsjes in optimale kwaliteit én voedselveilig bij jullie terecht komen.

Wij verpakken onze ijsjes in een papieren verpakking met een zo dun mogelijke binnenfolie. Omdat dit nog niet de meest duurzame oplossing is, zijn we hard op zoek naar betere alternatieven.

We houden de ontwikkelingen van plasticvrije en composteerbare ijsverpakkingen nauwlettend in de gaten en testen verschillende mogelijkheden.
To be continued…